Liikuntatoimi

Kuplafutis

Liikuntatoimi

Liedon liikuntapalvelut tarjoavat yhdessä lietolaisten urheiluseurojen ja Lieto-opiston kanssa monipuolisia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia.

Kaikki 13–19-vuotiaat Turun seudun nuoret voivat osallistua mille tahansa liikuntavuorolle. Lisäksi Liedossa on ryhmä myös 3-6 luokkalaisille sekä kaikille lapsille.

Liikuntapalvelut järjestää ohjattua toimintaa lapsille, nuorille, aikuisille, ikääntyneille sekä soveltavan liikunnan ryhmille. Liikunta- ja harrastemahdollisuuksista tiedotetaan säännöllisesti paikallislehdessä ja kunnan Internet-sivuilla.

Nuorten maksutonta liikuntaa

MIHI.fi tarjoaa hurjan määrän eri liikuntalajeja: kuntosalia, palloilulajeja, jumppaa, koripalloa, keilailua, lacrossea, salibandya, rugbya, taekwondoa ja sirkusta. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin tahansa. Kätevimmin käyt liikkumassa kun liityt MIHIin. Tällöin saat oman jäsennumeron kuvallisena puhelimeesi. Linkki MIHIn hakulomakkeelle

Lietohallin kuntosali

Nuorilla on mahdollisuus omatoimisesti käyttää Lietohallin kuntosalia. Vuorot ovat seuraavat: maanantai, keskiviikko, torstai ja perjantai kello 13:00 – 15:30